Binnenschilderwerk + Wandafwerking

Binnenschilderwerk bestaat uit vele onderdelen. Zo heb je vaak te maken met zeer diverse ondergronden. Belangrijk is dat deze de juiste voorbehandelingen ondergaan, afhankelijk van de gewenste afwerking. Ook word vaak de beschermende factor van binnenschilderwerk onderschat. Zo kan het binnenschilderwerk op houten gevelkozijnen belangrijk zijn voor het behoud van het buitenschilderwerk.

Kleuren

Door het gebruik van verschillende kleuren kan een ruimte een totaal andere uitstraling krijgen. Door middel van onze adviezen of uw eigen inspiraties kunnen uiteindelijk zeer fraaie resultaten worden bereikt die bijvoorbeeld geheel op uw interrieur worden afgestemd. Door middel van de Sigma color viewer kunnen wij digitale foto's bewerken, zodat u een indruk krijgt hoe een bepaalde kleurcombinatie zal uitpakken zonder risico te lopen.

Wandafwerking

Wanden kunnen op vele manieren worden afgewerkt:

Winterschilder

In de periode van november tot maart kunt u profiteren van winterkorting. De officiele "Winterschilder" bestaat helaas sinds een aantal jaren niet meer. Leunen Schilderwerken heeft echter toch de traditie voortgezet door in deze periode een korting van 10% te verstrekken op alle binnenschilderwerk.

Keukens, deuren en radiatoren

Keukenfronten, deuren en radiatoren hebben vaak de mogelijkheid gespoten te worden in plaats van schilderen. Kijk op de pagina spuitwerken voor de mogelijkheden.