Spuitwerken

Leunen schilderwerken was een van de eerste bedrijven in Nederland die zich bezig hield met spuitwerken. De technieken en eisen van toen ( jaren '60 ) zijn niet meer te vergelijken met de huidige. Millieueisen waren er in die tijd gewoon niet. Een gat in de muur met een grote ventilator was voldoende. Tegenwoordig werkt dit wel anders. Zonder millieuvergunning begin je niks meer. Ook de spuitlakken van tegenwoordig zijn in de jaren erg veranderd.

Kozijnhout

Nieuwe kozijnen, ramen en deuren worden in onze spuiterij door middel van speciale airless techniek voorzien van een dikke grondlaag ( 80mu ). Ook platen multiplex, plinten en rabatdelen kunnen op deze manier worden behandeld. Indien gewenst kunnen al deze onderdelen ook afgespoten worden in kleur. Voornamelijk aannemersbedrijven en timmerfabrieken maken van deze diensten gebruik. Daarom zijn onze levertijden hiervoor redelijk kort en de prijzen scherp.

Grote partijen

Voor grote partijen rabatdelen, plinten, planken etc. word gebruik gemaakt van een lakgietmachine. Het hout wordt in dit geval machinaal van een verflaag voorzien. Speciaal voor hout groothandelaren en aannemersbedrijven bieden wij deze mogelijkheid waarbij ook weer de levertijd en prijs belangrijk is.

Deuren, keukens, radiatoren en meubelstukken

Ons motto is "alles kan gespoten worden". Of iets het ook waard is om te spuiten kan alleen de klant bepalen. Vaak worden meubelstukken gespoten die alleen een emotionele waarde voor iemand hebben bijvoorbeeld een erfstuk. Met deuren, keukens en radiatoren is het zeker de moeite waard. Heeft u vaak voor enkele honderden euro's een totaal ander "look" voor uw keuken, terwijl u voor een nieuwe keuken toch zeker enkele duizenden euro's kwijt bent. Ook voor deuren, radiatoren en andere spuit-objecten bent u bij ons aan het goede adres. Het hoogglans spuiten van deuren, keukens en meubelstukken doen wij niet, maar zijdeglans en mat is geen enkel probleem.